

Κατά τις συναντήσεις του με 21 νέους καρδινάλιους καρδινάλιος στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος εμφανίστηκε χθες Σάββατο με ένα αιμάτωμα κάτω από το σαγόνι.
Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι, δήλωσε ότι “το αιμάτωμα προκλήθηκε όταν ο πάπας Φραγκίσκος χτύπησε το πρωί στο κομοδίνο του”.
Μέρος του λαιμού του ποντίφικα ήταν καλυμμένο με ένα μεγάλο τσιρότο.
Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους καρδινάλιους, τους ζήτησε να έχουν πάντα υπόψη τους ότι η αποστολή τους προϋποθέτει συνεχή δράση με στόχο την οικοδόμηση της ενότητας και της ομόνοιας, με ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα των ασθενέστερων πολιτών.
Σχετικά Νέα
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.