Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε την επίσκεψή της στην Β. Ιρλανδία – Πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης σε νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ με αποτέλεσμα να φουντώσουν πάλι οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της δεδομένου ότι διανύει το 96ο έτος της ηλικίας της.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ εισήχθη στο νοσοκομείο «για προληπτικές εξετάσεις» και επέστρεψε στο Ούινδσορ την Πέμπτη.

«Ακολουθώντας την οδηγία των γιατρών της να ξεκουραστεί για ορισμένες ημέρες η βασίλισσα βρέθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για ορισμένες προληπτικές εξετάσεις επιστρέφοντας στο παλάτι του Ουίνδσορ το μεσημέρι της Πέμπτης και παραμένει σε καλή διάθεση» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα εξετάστηκε από γιατρούς στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον Guardian η εισαγωγή της στο νοσοκομείο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο μετά το 2013 όταν και είχε περάσει ένα βράδυ στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς υπέφερε από γαστρεντερίτιδα.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε λόγο για «προληπτική προσέγγιση» από την πλευρά των γιατρών προσθέτοντας ότι η διανυκτέρευση κρίθηκε απαραίτητη για πρακτικούς λόγους και συμπληρώνοντας ότι η βασίλισσα Ελισάβετ εργάστηκε κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης ασκώντας «ελαφρά καθήκοντα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα