Βασίλης Τερλέγκας: Θαμώνας τον άρπαξε από τον γιακά- Επεισόδιο με τον τραγουδιστή

Θαμώνας άρπαξε από τον γιακά τον Βασίλη Τερλέγκα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή στην Αυστραλία, με τον ίδιο να δηλώνει πως η παρεξήγηση δημιουργήθηκε για ένα τραγούδι και πως γνωρίζονται με τον άνθρωπο που δημιούργησε το επεισόδιο.

Ο Βασίλης Τερλέγκας έκανε εμφάνιση στην Αυστραλία για τους ομογενείς και πλησίασε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες. Μετά από μια μικρή κουβέντα που είχαν σε ήρεμο κλίμα και τον τραγουδιστή να λέει κοπλιμέντα σε μια γυναίκα, ένας από τους θαμώνες τον άρπαξε από τα ρούχα του, με το επεισόδιο να καταγράφεται στην κάμερα.

Παρά το ότι φαίνεται αρκετά σοβαρό το επεισόδιο, ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και δήλωσε ότι γνωρίζονται με τον άνθρωπο που τον άρπαξε και μάλιστα ξέρει και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, οι οποίοι είναι θαυμαστές του.

Ακόμη, ο Βασίλης Τερλέγκας ισχυρίστηκε πως ο θαμώνας δεν τον χτύπησε και ότι δεν τον άρπαξε από τα ρούχα για να παίξουν ξύλο. «Μωρό μου, Παναγία μου, κουκλάρα μου…», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, πριν ξεσπάσει το επεισόδιο.

Μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας στο T-Live και υποστήριξε ότι το επεισόδιο ξέσπασε για μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”.

Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση.

Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα