

Για 25η ημέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε νοσήσει από τον ιό στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 25 παρουσίασε επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.
Σύμφωνα με το Mega, που επικοινώνησε με τον αδερφό του, τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για την πορεία της υγείας του, αφού έχει βγει από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του, ωστόσο μέσω τραχειοστομίας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται μια βελτίωση που γίνεται αργά αλλά σταθερά.
Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί
Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Τους λόγους για αυτή την απόφαση είχε παρουσιάσει η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου, πριν από μερικές ημέρες, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε»
«Εμένα με προστάτευσε το εμβόλιο, δεν κόλλησα Covid και το οφείλω στο εμβόλιο, ας με ακούσει ο κόσμος και ας κάνει το εμβόλιο, για την προστασία του εαυτού του και του απέναντι» είχε πει μιλώντας στο Mega.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.