

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, κόρη του τέως βασιλιά Κωνστανίνου παντρεύεται στις 5.30 το απόγευμα τον αγαπημένο της, Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας.
Από νωρίς οι υψηλοί καλεσμένοι κατέφθαναν στη μητρόπολη, περιμένοντας το ζευγάρι.
Ο γάμος θα γίνει στον ίδιο ναό όπου τελέστηκε η κηδεία του πατέρα της, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, σηματοδοτώντας μια συγκινητική στιγμή για την οικογένεια.
Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 και το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.
Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.
Η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν αρχικά προγραμματίσει να παντρευτούν τον Μάιο του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η τελετή αναβλήθηκε για το 2023. Ωστόσο, η νέα ημερομηνία συνέπεσε με λίγους μήνες από τον θάνατο του πατέρα της, τον Ιανουάριο του 2023, οπότε αποφάσισαν να μεταθέσουν και πάλι τον γάμο. Τώρα, η οικογένεια και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν τον γάμο, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια εκκλησία όπου τελέστηκε η κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.