

Το ενδεχόμενο να ζητήσει αστυνομική προστασία μετά και την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμπάκα εξετάζει ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Όπως αποκάλυψε το Σάββατο,ο ίδιος και συνάδελφοι του δέχθηκαν επίθεση από ιδιοκτήτη ταβέρνας επειδή ζήτησαν να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό. Ξεκαθάρισε δε, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε επίθεση από κάποιον πολίτη, ενώ δέχεται και πολλές απειλές μέσω διαδικτύου.
«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής.
Σε μια δημοκρατία, υπογράμμισε, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή» τόνισε, με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως «δεν θα μου πεις εσύ τις θα κάνεις στο μαγαζί μου.
Πρόσθεσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.
«Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για να μη χάνουμε ανθρώπους» ήταν η έκκληση του καθηγητή πνευμονολογίας.
Πάντως, ο δήμαρχος Καλαμπάκας ζήτησε συγγνώμη στον καθηγητή εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.