Βάσια Παναγοπούλου: Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου όταν βρήκα κολλημένο το κηδειόχαρτο

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/05) καλεσμένη η Βάσια Παναγοπούλου, η Ασπασία της Γης της Ελιάς..

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, την οποία και δεν έχει ξεπεράσει. Όπως ανέφερε αρχικά: «με συγκίνησε που είδα στο βίντεο όλη την διαδρομή, που είδα τον εαυτό μου μικρή στη Μυτιλήνη με τον μπαμπά μου και την μαμά μου.

Ο μπαμπάς μου μού λείπει πάντα πάρα πολύ, δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έχασα μικρή, όταν ήμουν δέκα χρονών και έμεινε μέσα μου μια τεράστια τρύπα. Υπάρχει δηλαδή ένα κενό σε αυτή τη θέση».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μια τέτοια απώλεια σε μικρή ηλικία και γιατί η μαμά δεν μας είπε ότι ο μπαμπάς πέθανε.

Είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, είχε πάει στο νοσοκομείο και μας είχαν στείλει σε ένα φιλικό σπίτι εμένα και την αδελφή μου.

Επειδή ήμουν όμως ανήσυχη πολύ για το που είναι ο μπαμπάς μου, το έσκασα από το σπίτι που μας είχαν στείλει και μας φιλοξενούσαν. Πήγα έξω από το σπίτι μου, το πατρικό και βρήκα κολλημένο σε μια κολώνα το αγγελτήριο του θανάτου. Έτσι, το έμαθα και αυτό με συγκλόνισε πραγματικά».

Τέλος, η Βάσια Παναγοπούλου είπε: «Με έπιασε ένα τρομερό παράπονο για τη μαμά που μας το έκρυψε. Βέβαια, μετά κατάλαβα ότι και εκείνη προσπαθούσε να το διαχειριστεί. Για να φτάσω όμως στο σημείο να το καταλάβω, είχα περάσει πολύ παράπονο απέναντι της και μετά ήταν άλλο παράπονο για το ότι η μαμά αποφάσισε να φύγουμε από τη Μυτιλήνη και να έρθουμε στην Αθήνα, γιατί τίποτα δεν την κρατούσε πια εκεί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα