

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 30χρονη μητέρα τριών μικρών παιδιών και ο 54χρονος σύντροφός της, κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και απλές σωματικές βλάβες. Ο άνδρας κατηγορείται επιπλέον για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα ότι σε διαμέρισμα της περιοχής διαβιούν σε επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες τρία μικρά παιδιά, μαζί με τη μητέρα τους και τον σύντροφό της. Παράλληλα, καταγγέλθηκε ότι η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε τα παιδιά της για επαιτεία στο Μοναστηράκι.
Από την προανακριτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ανήλικα διέτρεχαν σοβαρό κίνδυνο και έτσι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μαζί με συναδέλφους τους της ‘Άμεσης Δράσης πήγαν στο σπίτι των κατηγορουμένων. Ο 54χρονος μόλις είδε τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε, ενώ αμέσως μετά συνελήφθη μαζί με την 30χρονη.
Όσον αφορά τα τρία παιδιά, με εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για ιατροδικαστική εξέταση. Στο πλευρό των ανήλικων βρίσκονται και άτομα από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ενδοοικογενειακή βία και μία απόφαση για εκμετάλλευση ανηλίκου σε επαιτεία.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.