

Σήμερα επιβάλλεται να δείξουμε ένα νέο πατριωτισμό: τον πατριωτισμό της ευθύνης που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, τονίζει σε μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Η 25η Μαρτίου μάς διδάσκει ότι οι Έλληνες ενωμένοι και αποφασισμένοι κερδίζουμε και τον πιο δύσκολο εχθρό, υπογραμμίζει περαιτέρω στο μήνυμά του ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει την ανάγκη να «προστατεύσουμε τους γύρω μας αλλά και τη χώρα μας από τη φονική πανδημία του κορονοϊού» και προσθέτει: «Να συνεργαστούμε όλοι μαζί, αλλά μακριά ο ένας από τον άλλον. Μένουμε σπίτι. Ώστε να μειώσουμε τη διάδοση του ιού».
«”Σ’ αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους”, είπε ο Σεφέρης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για το Εγώ μας, αλλά για το Εμείς. Για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες» αναφέρει καταληκτικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.
ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.