Βαρβάκειος: Μυστήριο με τη δολοφονία της άγνωστης γυναίκας

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης κοντά στην πλατεία της Βαρβακείου.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποία παραμένει άγνωστη, έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και ο θάνατός της ερευνάται ως δολοφονία.

Ρεπορτάζ του Mega, αναφέρει πως από την πρώτη έρευνα που έγινε στο χώρο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι από τη γυναίκα έλειπαν προσωπικά αντικείμενα όπως η τσάντα της, όχι όμως και τα κοσμήματα που φορούσε, ενώ δεν βρέθηκε κάποιο έγγραφο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητά της

Την ίδια ώρα, ένα εύρημα των Αρχών δίνει νέα διάσταση στις έρευνες, αφού πάνω στη νεκρή γυναίκα βρέθηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της.

Με βάση αυτό, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας, να αντιστάθηκε στους δράστες και αυτοί να την κατακρεούργησαν. Στην περιοχή συχνάζουν τοξικοεξαρτημένοι, ενώ ερευνάται αν και το θύμα είχε σχέση με ναρκωτικά.

Η ιατροδικαστικη εξέταση θα αποκαλύψει το αντικείμενο του εγκλήματος. Αν δηλαδή ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο σπασμένο γυαλί για να πλήξει με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό το θύμα.

Παράλληλα, από την δακτυλοσκόπηση, οι αστυνομικοι προσπαθούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του θύματος.

Γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η –αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- γυναίκα υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα