

Εκπρόσωποι του DiEM25 από 15 χώρες με επικεφαλής τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος συμμετείχαν με το ΜέΡΑ25 στον εορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα.
«Με κεντρικό σύνθημα «ανυπακοή στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων» το «μπλοκ» του ΜέΡΑ25 με τους συνοδοιπόρους του DiEM25 βροντοφώναξαν ότι «το μόνο χρέος που έχουμε εμείς, είναι το χρέος της ανυπακοής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης σηματοδότησε ότι το πανευρωπαϊκό κίνημα της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης» με το ΜέΡΑ25 στην Ελλάδα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις ευρωπαϊκές εκλογές γιατί ο αγώνας των εργαζομένων σήμερα είναι εξαιρετικά σημαντικός και επιτακτικός, απέναντι στην «λιτότητα» που επιβάλουν «οι τραπεζίτες» και οι λογικές των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.