

Την άμεση ανάγκη «επίταξης των ιδιωτικών Μονάδων Υγείας της Θεσσαλονίκης», για να αντιμετωπιστεί η κρίσιμη κατάσταση εκεί, τόνισε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση για την πανδημία. «Η επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, ειδικά στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει σήμερα, πριν τελειώσει αυτή η συζήτηση» είπε και αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξη του καθηγητή Δερμιτζάκη, ο οποίος – όπως είπε ο κ. Βαρουφάκης – αναρωτιόταν, αν η Θεσσαλονίκη θα γίνει νέα Ιταλία με εκατόμβες νεκρών.
«Είναι απαράδεκτο ότι παρακαλάτε τον ιδιωτικό τομέα. Επίταξη αυτή τη στιγμή» είπε με έμφαση ο γραμματέας του ΜεΡΑ25.
«Δεν είναι ώρα να διαφωνούμε για τους αριθμούς. Έχουμε μια εκθετική εκδήλωση της πανδημίας. Δεν είμαστε εδώ για κοκορομαχίες» επισήμανε και συμπλήρωσε πως «Τον Μάρτιο σας στηρίξαμε γιατί αντίθετα με άλλους συντηρητικούς πρωθυπουργούς στην Ευρώπη, εσείς κινηθήκατε γρήγορα. Σας είχα πει όμως χρησιμοποιήσετε τους μήνες του πρώτου lockdown για να βελτιώσετε το σύστημα υγείας. Και δεν το κάνατε», συμπλήρωσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.