

«Η κυβέρνηση έφερε την ύφεση πριν την πανδημία και υπάρχει κίνδυνος να μετατρέψει, με τις πολιτικές της, την ύφεση σε πανδημία» είπε ο βουλευτής, μιλώντας στο Open TV
Το διαφημιστικό σλόγκαν για τον τουρισμό, με την παράκαμψη του ΕΟΤ, είναι ένα μόνο επεισόδιο στο πάρτυ των απ’ ευθείας αναθέσεων, πάρτυ στο οποίο επιτρέπεται ο συνωστισμός σε όσους θεωρούν δικούς τους και στους πολύ ισχυρούς, που τυγχάνει να περιλαμβάνονται στους ευνοούμενους του επιτελικού κράτους. Πάρτυ και φαγοπότι με τους πολίτες αμπαρωμένους ή αποκλεισμένους απ’ τον κατάλογο των καλεσμένων.
Βιάζονταν, είπε ο εκπρόσωπος του Marketing Greece, γι’ αυτό αντέγραψαν το διαφημιστικό σλόγκαν εταιρείας καλλυντικών. Πράγματι βιάζονταν, γιατί τα λεφτά έπρεπε προφανώς να φθάσουν γρήγορα στον προορισμό τους. Το άρωμα που απλώθηκε είναι το γνωστό της διαπλοκής.
Μελέτες έχουν δείξει ότι, απ’ το 1980 και δώθε, από τα ευρωπαϊκά κονδύλια που εισέρευσαν στη χώρα, μόνο το 50% έπιασε τόπο. Απ’ αυτή την άποψη, η χώρα έχει επιστρέψει για τα καλά στο παρελθόν.
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.