

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι το χτύπημα σε νοσοκομείο στη Γάζα, που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες Παλαιστινίους, είναι μια τρομερή καταστροφή που δείχνει ότι η σύγκρουση πρέπει να τερματιστεί.
“Αναφορικά με το χτύπημα στο νοσοκομείο, η τραγωδία που συνέβη εκεί είναι τρομερό γεγονός”, δήλωσε ο Βλ. Πούτιν ύστερα από συνομιλίες με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στο Πεκίνο. “Εκατοντάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες είναι φυσικά καταστροφή”.
“Πραγματικά ελπίζω ότι αυτό θα είναι ένα μήνυμα ότι χρειάζεται να τερματιστεί αυτή η σύγκρουση το συντομότερο δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να επικεντρωθούμε στην δυνατότητα να ξεκινήσουν κάποιες επαφές και διαπραγματεύσεις”.
Σχετικά Νέα
Ινδία: Υπό την επίβλεψη του IAEA να τεθούν τα πυρηνικά του Πακιστάν
Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας θα πρέπει να θέσει υπό την επίβλεψή του τα.
Alibaba: Έχασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα έσοδα του δ’ τριμήνου
Η κινεζική Alibaba έχασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Wall Street για τα τριμηνιαία.
Τραμπ: Πρώτα θα αποπληρωθεί το χρέος και μετά θα γίνει το ταμείο κρατικής περιουσίας
Οι ΗΠΑ χρειάζεται να αποπληρώσουν το χρέος πριν δημιουργήσουν ένα ταμείο κρατικής περιουσίας, δήλωσε.
Στην Άγκυρα ο Ζελένσκι: Θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματά μας μετά τη συνάντηση με τον Ερντογάν
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησε σε δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Άγκυρα. Ο Ουκρανός.