

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι το γεγονός πως ο Μπάιντεν τον αποκάλεσε «τρελό κάθαρμα» δείχνει γιατί (ο Μπάιντεν) θα ήταν προτιμότερος μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Τραμπ.
«Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε πρόεδρο. Αλλά πιστεύω ότι για εμάς, ο Μπάιντεν είναι προτιμότερος πρόεδρος για τη Ρωσία, και κρίνοντας από αυτά που μόλις είπε, έχω απόλυτο δίκιο», δήλωσε ο Πούτιν στην κρατική τηλεόραση, με ένα ελαφρύ χαμόγελο.
«Δεν είναι ότι μπορεί να μου πει: “Βολόντια, σε ευχαριστώ, μπράβο, με βοήθησες πολύ”», είπε ο Πούτιν. «Με ρωτήσατε ποιο είναι καλύτερο για εμάς. Το είπα τότε αυτό και εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να το επαναλάβω: Μπάιντεν».
Το Κρεμλίνο είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ο Μπάιντεν είχε εξευτελίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες αποκαλώντας τον Πούτιν «crazy son of a bitch» σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο την Τετάρτη.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι προτιμά τον Μπάιντεν από τον Τραμπ ως πρόεδρο της Αμερικής, επειδή ο Μπάιντεν ήταν «πιο έμπειρος» και «προβλέψιμος»
Σχετικά Νέα
Γάζα: Το τελευταίο νοσοκομείο που απέμενε για καρκινοπαθείς είναι εκτός λειτουργίας
Σταμάτησε πλέον να λειτουργεί έπειτα από ισραηλινή επίθεση, το τελευταίο νοσοκομείο στη Λωρίδα της.
Το σύστημα υγείας «καταρρέει» στο Νότιο Σουδάν
Το σύστημα υγείας στο Νότιο Σουδάν, αντιμέτωπο με χρόνια υποχρηματοδότηση και το τελευταίο διάστημα.
Γουιάνα: Επιθέσεις ενόπλων στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
Οι αρχές της Γουιάνας έκαναν λόγο την Πέμπτη 15/5, για επιθέσεις «ενόπλων με πολιτικά».
Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ
Η πολιτική προστασία καταμέτρησε 120 νεκρούς την Πέμπτη 15/5, από νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην.