Β. Πούτιν για εκλογές στις ΗΠΑ: Έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε – Προτιμότερος ο Μπάιντεν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι το γεγονός πως ο Μπάιντεν τον αποκάλεσε «τρελό κάθαρμα» δείχνει γιατί (ο Μπάιντεν) θα ήταν προτιμότερος μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Τραμπ.

«Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε πρόεδρο. Αλλά πιστεύω ότι για εμάς, ο Μπάιντεν είναι προτιμότερος πρόεδρος για τη Ρωσία, και κρίνοντας από αυτά που μόλις είπε, έχω απόλυτο δίκιο», δήλωσε ο Πούτιν στην κρατική τηλεόραση, με ένα ελαφρύ χαμόγελο.

«Δεν είναι ότι μπορεί να μου πει: “Βολόντια, σε ευχαριστώ, μπράβο, με βοήθησες πολύ”», είπε ο Πούτιν. «Με ρωτήσατε ποιο είναι καλύτερο για εμάς. Το είπα τότε αυτό και εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να το επαναλάβω: Μπάιντεν».

Το Κρεμλίνο είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ο Μπάιντεν είχε εξευτελίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες αποκαλώντας τον Πούτιν «crazy son of a bitch» σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο την Τετάρτη.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι προτιμά τον Μπάιντεν από τον Τραμπ ως πρόεδρο της Αμερικής, επειδή ο Μπάιντεν ήταν «πιο έμπειρος» και «προβλέψιμος»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα