Β. Μπουρνούς: Τι λέει το περιβάλλον του οδηγού που επιτέθηκε στον τέως δήμαρχο Ραφήνας

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Μπουρνού, δίνουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του 59χρονου οδηγού, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό. Όπως τόνισαν με δηλώσεις τους στο LiveNews, πριν τον ξυλοδαρμό, ο τέως δήμαρχος Ραφήνας, αφού χτύπησε με το αμάξι του το άλλο αυτοκίνητο, κατέβηκε από το όχημά του για να ζητήσει τον λόγο από τον οδηγό του. Όπως τονίζουν, τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο κ. Μπουρνούς άρχισε να βρίζει.

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στην μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγού.

Όπως λένε, τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν ο 59χρονος είχε κάνει δήλωση για το ατύχημα που του καταλογίζουν.

«Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το “Ν” και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος κύριος άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσε το περιβάλλον του οδηγού.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες συγγνώμη, κάνεις την δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό», λένε χαρακτηριστικά.

Η εκδοχή του κ. Μπουρνού

Από την πλευρά του, ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας τονίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χωρίς ο ίδιος να έχει προκαλέσει.

«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα».

Όλα όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Μπουρνούς είχαν ξεκινήσει λίγα λεπτά πριν από αυτές τις εικόνες, για ασήμαντη αφορμή.

«Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς» και συμπλήρωσε: «Μου είπε ”γιατί με προσπεράσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός βγες έξω”. Του είπα δείξε μου την ταυτότητά σου και μόλις του είπα αυτά άρχισε να κλωτσάει το αμάξι και να ”φεύγει”».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα