Β. Μεϊμαράκης: Η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα – Η ακρίβεια δεν αφορά τις Βρυξέλλες

«Η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα: την πράσινη ανάπτυξη, το Ταμείο Ανάκαμψης, την κοινή αγροτική πολιτική και τον κοινό αμυντικο-στρατιωτικό βραχίονα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ και αντιπρόεδρος ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις ευρωεκλογές και την ατζέντα του ευρωκοινοβουλίου και με αφορμή το πρόβλημα της ακρίβειας. «Εκεί (σ.σ στο ευρωκοινοβούλο), αν βγεις εκτός θέματος, σου κλείνουν το μικρόφωνο. Άρα, όλα αυτά που λένε (οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων) ότι θα συζητήσουν στις Βρυξέλλες, που θα τα πούμε; Απορώ!» δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης ο οποίος διεκδικεί μία δεύτερη θητεία στις Βρυξέλλες.

Όπως τόνισε ο Β. Μεϊμαράκης, του ζητήθηκε να είναι ξανά υποψήφιος «για να κινητοποιήσω δυνάμεις οι οποίες πρέπει να κινητοποιηθούν. Ζητώ πανστρατιά από το 41% που μας ψήφησε τον Ιούνιο του 2023» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας έκκληση για συμμετοχή των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές της Κυριακής.

«Η Ελλάδα πάει πολύ καλύτερα»
«Δεν τα κάναμε όλα τέλεια, προβλήματα υπάρχουν, αλλά τώρα η Ελλάδα πάει πολύ καλύτερα, τόσο μέσα όσο και έξω» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε: «Καμία αλαζονεία, το 41% είναι ο κόσμος που μας εμπιστεύθηκε και μας ψήφισε. Αν ο πρωθυπουργός διαπιστώσει τέτοια φαινόμενα θα τα πατάξει».

Για το πρόβλημα της ακρίβειας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε κατηγορηματικά ότι αυτό δεν αφορά τις Βρυξέλλες, καθώς «η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα […]».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα