

Ηχηρό μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα των εκλογών έστειλε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε πως «ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα στην οποία θα δούμε ότι ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας».
Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Είναι μια γιορτή για τη Δημοκρατία.
Ξεκινά μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια μέρα μακρυά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική προδοσία, πάρα πολλά δηλαδή τα οποία μας πήγαν πίσω πολλά χρόνια και έχουν χρεώσει κι εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια.
Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι, θα πάμε σε ένα καινούριο ξεκίνημα και θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα, στην οποία θα δούμε να ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας. Θα δούμε την Ελλάδα της λεβεντιάς, του φιλότιμου και ό,τι ονειρευόμαστε για το μέλλον. Και το δικό μας και των παιδιών μας».
Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμά του στο Facebook ζήτησε από όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.
Έγραψε συγκεκριμένα:
«Σήμερα, οι Έλληνες οφείλουμε να τιμήσουμε το ύψιστο δικαίωμά μας ως πολίτες. Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας και επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας. Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή οριστικής ρήξης με το ΨΕΜΑ, τη ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ, τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, τους ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το απύθμενο πολιτικό ΘΡΑΣΟΣ και ΜΙΣΟΣ, την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και της ιδεολογίας της ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Γι΄αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ευθύνεται ξεκάθαρα η απερχόμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του, το σχέδιο για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, καθώς και των διαχρονικών ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ.
Πιο ώριμοι πια από ποτέ, μαθημένοι από τα λάθη του παρελθόντος αλλά και συνειδητοποιημένοι για τα αληθινά διλήμματα αυτών των εκλογών και όχι τα ψευδεπίγραφα που ακούμε όλο αυτό το διάστημα, καλούμαστε ενωμένοι να βαδίσουμε στον δρόμο της δημιουργίας και της υπευθυνότητας. Να κοιτάξουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο στα μάτια και αφήνοντας στην άκρη τις διχαστικές λογικές που προσπάθησαν να μας επιβάλουν, να αναζητήσουμε και πάλι τις κοινές μας αξίες και να φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει. Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Καλώ λοιπόν τους χιλιάδες φίλους στον Πειραιά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους οποίους έχουμε δώσει τόσους νικηφόρους αγώνες μαζί, αλλά και τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά, να είναι μαζικά παρόντες στις αυριανές κάλπες, προκειμένου να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, δημιουργίας, σταθερότητας, ασφάλειας και προκοπής. Για την Ελλάδα της περηφάνιας, της λεβεντιάς και του φιλότιμου, αλλά και για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της εργασίας και της ανταμοιβής των κόπων και των θυσιών των ανθρώπων της».
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.