

Ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη δήλωσε σήμερα ότι η αποπυρηνικοποίηση έχει ήδη τεθεί εκτός από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ και οι μακρές συνομιλίες με την Ουάσινγκτον δεν χρειάζονται.
Ο πρεσβευτής Κιμ Σονγκ δήλωσε ότι ο “διαρκής και ουσιώδης διάλογος” που επιζητούν οι ΗΠΑ είναι ένα “τέχνασμα εξοικονόμησης χρόνου” ώστε να συμφωνεί με την εσωτερική πολιτική τους ατζέντα.
“Δεν έχουμε ανάγκη τώρα από μακρές συνομιλίες με την ΗΠΑ και το θέμα της αποπυρηνικοποίησης έχει ήδη βγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων”, δήλωσε ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος σε ανακοίνωση που περιήλθε σε γνώση του Reuters.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ουρουγουάη: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος Μουχίκα
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ.
Χοσέ Μουχίκα: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο «φτωχότερος Πρόεδρος του πλανήτη»
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χοσέ Μουχίκα, πρώην Πρόεδρος της.
Ουρουγουάη: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου», Χοσέ Μουχίκα
Ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα, γνωστός και ως ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου»,.
Φεστιβάλ των Καννών: Η Ζιλιέτ Μπινός αποτίει φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα Χασούνα που σκοτώθηκε στη Γάζα
Η διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός απέτισε φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα.