

Την πεποίθηση πως όλοι μας ατομικά και συλλογικά πρέπει να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία, εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Politica 89.8 ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.
Ο κ. Φεύγας, αναφέρθηκε στους τρόπους διαχείρισης της πανδημίας από πλευράς κυβέρνησης κι επεσήμανε πως: ”Τα μέτρα επαρκούν στην περίπτωση όμως που τα τηρήσουμε ευλαβικά. Όλοι μας πρέπει να προστατεύσουμε ατομικά και συλλογικά τη δημόσια υγεία.”
Σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Φεύγας επεσήμανε ότι: “Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Πολάκης προκαλούν με την στάση τους την πλειοψηφία των συμπολιτών μας που τηρούν τις αποστάσεις, φορούν τις μάσκες τους και σέβονται τα μέτρα περιορισμού. Ο κ. Πολάκης περιφρονεί τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα. Υποτιμά τους εργαζόμενους στην υγεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.”
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που δίνουν ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Φεύγας τόνισε πως: “Αποτελούν απεικόνιση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Χαιρόμαστε για την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της.”
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.