

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας και πρώην Υπουργού, με αφορμή την οδική και ηλεκτρική απομόνωση της Εύβοιας:
Η Εύβοια βρέθηκε απροετοίμαστη και ανοργάνωτη μπροστά στη “Μήδεια”, με τραγικές για ακόμη μια φορά συνέπειες, την απώλεια ανθρώπινων ζωών που μάταια περίμεναν βοήθεια.
Παρότι ειδικά για τις τωρινές επιπτώσεις είχε υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση από τη μετεωρολογική υπηρεσία, δεν υπήρξε η προετοιμασία εκείνη που θα απέτρεπε τις τραγικές επιπτώσεις.
Εδώ και ημέρες έχει κλείσει σχεδόν όλο το οδικό δίκτυο της Εύβοιας και έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλές περιοχές του Νομού.
Αυτή την ώρα προέχει η εγρήγορση του κρατικού μηχανισμού για τη βοήθεια σε όσους πλήττονται.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.