

Το διεθνές εμπόριο προβλέπεται να βουλιάξει κατά 27% το δεύτερο εξάμηνο και κατά 20% για το σύνολο του έτους, καθώς σημαντικοί κλάδοι, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών αυτοκινήτων και ενέργειας, κατέρρευσαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας, σύμφωνα με τη Συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD).
«Με δεδομένη τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα, η UNCTAD προβλέπει πτώση της τάξης του 20% περίπου για το 2020» αναφέρει η έκθεση της Συνδιάσκεψης. «Το εμπόριο στον κλάδο των αυτοκινήτων και της ενέργειας κατέρρευσε ενώ το εμπόριο ειδών διατροφής παρέμεινε σταθερό».
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Αυστραλός υπήκοος θα δικαστεί για «μισθοφορική δράση» σε περιοχή υπό κατοχή της Ρωσίας
Υπήκοος Αυστραλίας θα δικαστεί στα εδάφη της Ουκρανίας υπό κατοχή της Ρωσίας για «μισθοφορική.
Υεμένη: Στους 80 αυξήθηκαν οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σε λιμάνι της χώρας
Οι αμερικανικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί εναντίον λιμένα στον οποίο βρίσκονταν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στρατηγικής σημασίας στην.
Νιγηρία: Ένοπλοι δολοφόνησαν 17 ανθρώπους στην πολιτεία Μπένου
Ένοπλοι δολοφόνησαν 17 ανθρώπους στην πολιτεία Μπένου της Νιγηρίας, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή (18/4) η.
ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος ενστερνίζεται τη θεωρία πως ο COVID-19 βγήκε «από εργαστήριο»
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.