Τζώρτζης Μονογυιός: Σκοτώθηκε ο κολλητός του σε τροχαίο που είχαν το 2000 στη Μύκονο

Ένα τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο κολλητός του, είχε το 2000 ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης στο σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στον στρατό είχε γίνει κολλητός με έναν άνδρα. Σύμφωνα με την εκπομπή “Tlive”, όταν τον Μάιο του 2000 ολοκλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία, ο επιχειρηματίας προσκάλεσε τον φίλο του στη Μύκονο για να κάνουν μαζί διακοπές.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός με μια καινούρια μηχανή μεγάλου κυβισμού πήγε στο λιμάνι για να παραλάβει τον φίλο του. Ανέβηκαν λοιπόν στη μηχανή για να πάνε στην περιοχή όπου ήταν το σπίτι του επιχειρηματία. Ο Τζώρτζης Μονογυιός φορούσε κράνος, ο φίλος του όμως όχι.

Κάποια στιγμή στη διαδρομή και ενώ είχαν αναπτύξει ταχύτητα, μια τουρίστρια που είχε νοικιάσει αυτοκίνητο έκανε παράνομα αναστροφή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση. Ο φίλος του γνωστού επιχειρηματία εκσφενδονίστηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο επιχειρηματίας νοσηλεύτηκε για τουλάχιστον 1,5 μήνα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του τροχαίου στη Μύκονο, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε φτιάξει και ένα εκκλησάκι στη μνήμη του φίλου του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα