

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζονσον ζήτησε συγγνώμη σήμερα ύστερα από το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και στο οποίο φαίνεται το προσωπικό του να αστειεύεται και να γέλα για μια γιορτή στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια του lockdown πέρυσι τα Χριστούγεννα όταν απαγορεύονταν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Ο Τζόνσον δήλωσε ότι εξοργίστηκε που είδε το βίντεο αυτό.
«Ζητώ απερίφραστα συγγνώμη για την προσβολή που προκάλεσε σε όλη τη χώρα και ζητώ συγγνώμη για την εντύπωση που δημιουργεί», δήλωσε ο Τζόνσον στο Κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάστηκαν κανόνες.
«Αλλά επαναλαμβάνω…ότι έχω κατ’ επανάληψη διαβεβαιώσει από τότε που προέκυψαν αυτοί οι ισχυρισμοί, ότι δεν έγινε πάρτι και ότι δεν παραβιάστηκαν κανόνες της Covid».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε υψηλό σχεδόν τετραετίας η ανεργία
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών έφτασε το ποσοστό της ανεργίας στη.
Λίβυος πρωθυπουργός: Η τάξη στη χώρα αποκαταστάθηκε
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ασφάλεια αποκαταστάθηκε.
Ο Ζελένσκι θέλει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ξεκαθαρίζει το Κίεβο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για.
Επίσημη, ανταποδοτική επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετανία, 8 – 10 Ιουλίου
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, θα πραγματοποιήσουν από τις.