

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανατρέψει το ποσοστό που έδωσε το πρώτο exit poll (25-29%) και να φτάσει ακόμη και το 31%, κατ’ αναλογίαν όσων συνέβησαν το 2019, εξέφρασε ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι «η νύχτα θα είναι μακρά. Διότι, τα exit poll δίνουν τη Νέα Δημοκρατία από 36 έως 40% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25-29%. Αν όμως συμβεί ό,τι και το 2019, όταν τα exit poll έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 28,5% αρχικά ενώ το τελικό ήταν 31,5%, τότε η εικόνα απόψε θα είναι πολύ διαφορετικό, εφόσον θα έχουμε ένα 36-31».
Παρόλ’ αυτά, σε παρέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ρώτησε «αποδέχεστε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ;», ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε πως «από ό,τι φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη. Αλλά ας έχουμε υπομονή».
Σχετικά Νέα
Ο Κουτσούμπας έκανε έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια – Εμφανίστηκε με την τούρτα σε μαγαζί – Viral έγινε στο TikTok
Στη Θεσσαλονίκη περιοδεύει αυτές τις ημέρες ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το βράδυ.
Ν. Ανδρουλάκης: Το πιο επικίνδυνο σενάριο είναι η παντοδυναμία της ΝΔ και όχι η ακυβερνησία
Εκλεισε για μια ακόμη φορά τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη ΝΔ ο πρόεδρος του.
Αλ. Πατέλης: Το ίδιο, ξαναζεσταμένο πρόγραμμα είναι το επικαιροποιημένο του ΣΥΡΙΖΑ
«Ως προς τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδα κάτι καινούργιο. Νομίζω ήταν το.
Γ. Βαϊόπουλος για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο κ. Γιώργος Βαϊόπουλος, μετά και τον αποκλεισμό του από.