

Στις επαφές της με στόχο την δημιουργία της νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκε πριν από λίγο η Τζόρτζια Μελόνι, μιλώντας σε συνεδρίαση της διεύθυνσης του κόμματός της.
Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας υπογράμμισε:” Το θέμα δεν είναι αν θα έχουμε κάποιους τεχνοκράτες υπουργούς, το ζητούμενο είναι να είναι οι καλύτεροι”.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας La Repubblica, πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή της θα δώσει βάρος στην αντιμετώπιση του ενεργειακού και στην πιστή εφαρμογή της γραμμής της Ατλαντικής Συμμαχίας για το ουκρανικό.
“Στην κυβέρνηση αυτή εγώ θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, πρέπει να πετύχουμε διότι βρισκόμαστε σε μια κρισιμότατη φάση”, τόνισε η νικήτρια των ιταλικών εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου, πάντα σύμφωνα με την La Repubblica.
Τέλος, όπως διέρρευσε, η Μελόνι υπογράμμισε και πάλι ότι δεν ήταν και δεν είναι οπαδός του Μάριο Ντράγκι, αλλά ότι υπάρχει, απλά, ένας θετικός διάλογος με την κυβέρνηση του Ιταλού τεχνοκράτη πρωθυπουργού.
Σχετικά Νέα
Στην Άγκυρα ο Ζελένσκι: Θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματά μας μετά τη συνάντηση με τον Ερντογάν
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησε σε δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Άγκυρα. Ο Ουκρανός.
Έντονη αντίδραση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τον διορισμό Ευρωπαίου Ειδικού Αντιπροσώπου για την Κύπρο
Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας στον διορισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Ειδικού Αντιπροσώπου.
Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί από τα ξημερώματα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (15/5) με βάση επικαιροποιημένο απολογισμό, ότι.
Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι “πολύ κοντά” σε μια συμφωνία με το Ιράν για το.