

Στα 9,04 δισ ευρώ ανήλθε το ταμειακό πρωτογενές έλλειμμα στο 10μηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου έναντι πλεονάσματος 5,5 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2019.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2020, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 14,911 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 101 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 34.604 εκατ. ευρώ, από 40.495 εκατ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 47.646 εκατ. ευρώ, από 41.543 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019.
Σχετικά Νέα
«Καθ’ οδόν» 2 νομοσχέδια για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου – Τι αλλάζει σε σχολάζουσες κληρονομιές, και δωρεές
Η άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων και η απλοποίηση των διαδικασιών για την αποτελεσματική αξιοποίηση.
e- ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε από αύριο στα ΑΤΜ – Αναλυτικά οι πληρωμές έως τις 25 Απριλίου
Μια σειρά από παροχές και επιδόματα θα πληρώσουν από αύριο, Τρίτη του Πάσχα, 22.
Πότε θα φτάσει ο ασφαλιστικός μας βίος στην οθόνη του κινητού
Προσωποποιημένη πληροφορία, στην οθόνη του υπολογιστή ή ακόμη και στο κινητό, θα μπορούν να.
Τουρισμός: Πάνω οι αφίξεις αλλά στάσιμα τα έσοδα
Με την τουριστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει και την εικόνα των κρατήσεων να.