

Από το Πασαλιμάνι, μίλησε ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας σήμερα (19/05/2019) στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα μέσω του Πειραιά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Πειραιάς είναι η ζωντανή λαϊκή ιστορία του τόπου μας. Είναι το μέρος της εργατιάς, των προσφύγων, των ναυτικών, των ποιητών της νιότης και του αγώνα. Εδώ είναι που συμβαδίζουν ο μόχθος και η αξιοπρέπεια και που οι άνθρωποι δεν ζητούν σωτήρες ή αφέντες».
Είναι μεγάλη μου χαρά τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας το ιστορικό λιμάνι της χώρας δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Εδώ στην πιο πολύ τραγουδισμένη πόλη της χώρας μας την πόλη της εργατιάς την πόλη της νιότης και των ναυτικών πρόσθεσε .
Νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα ,στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά -δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015 είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά.
Αντέξαμε στη φουρτούνα είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι.
Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής, πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Σχετικά Νέα
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.