

«Με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή, 2,5 χρόνια τώρα επιτελικό μπάχαλο. Και πάντα κάποιος άλλος έχει την ευθύνη», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Μόνος ανεύθυνος ο κ. Μητσοτάκης», τονίζει και εύχεται «Κουράγιο και υπομονή σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται»
Σχετικά Νέα
Επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ Τ. Χατζηβασιλείου στην Κωνσταντινούπολη με επιχειρηματική αποστολή
Διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία.
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ και όσοι ονειρεύονται πανεπιστήμια με «διαγραμμένο» φοιτητικό κίνημα, θα μείνουν με την όρεξη
«Η κυβέρνηση της ΝΔ ομολογεί, δια στόματος διαφόρων κυβερνητικών στελεχών, ότι πραγματικός στόχος των.
Στη Σύμη ο Ν. Δένδιας: Η χώρα μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση – Η άμυνα είναι επένδυση για το μέλλον μας
Στην Σύμη βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις.
Ν. Φαραντούρης: Όχι στην παραγωγή και κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και πρωτεϊνών από έντομα
To θέμα της «νομιμοποίησης της Κομισιόν, η οποία προτείνει επέκταση της χρήσης γενετικά τροποποιημένων.