

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος σε Αχαΐα και Λάρισα και σύντομα θα ανακοινωθεί και η τρίτη εκλογική περιφέρεια στην οποία θα θέσει υποψηφιότητα.
Η υποψηφιότητά του στην Αχαΐα σχετίζεται με τη δύναμη που διατηρεί ακόμη το κόμμα στο νομό, ο οποίος ήταν ο μοναδικός τον οποίο “κέρδισε” στην ηπειρωτική χώρα στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, καταγράφοντας ποσοστό της τάξης του 31,2%.
Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που ο πρωθυπουργός κατεβαίνει στο νομό μιας και ομοίως είχε πράξει το 2012, όταν τον επέλεγε ως δεύτερη εκλογική περιφέρεια, με πρώτη αυτή της Α’ Αθηνών.
Στην Αχαΐα από τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν ακόμη η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Κώστας Μάρκου και ο Κώστας Κακκαβάς.
Στην Αχαΐα κατεβαίνει και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υποψήφιοι της ΝΔ στον νομό θα είναι οι νυν βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσωνς Φωτήλας, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Κουτρουμάνος, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, η Αθηνά Τραχήλη και λογικά και ο εγκληματολόγος Άγγελος Τσιγκρής.
Από το Κίνημα Αλλαγής έχει ανακοινωθεί επίσημα πως υποψήφιος θα είναι στον νομό Αχαΐας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου ήταν βουλευτής στην περιοχή από το 1981 έως το 1996 όταν μετακινήθηκε στην Α’ Αθηνών.
Υποψήφιοι στην Αχαία με το ΚΙΝΑΛ θα είναι η Δήμητρα Αναργύρου, η Ολυμπία Λόη, η Παρασκευή Λουκοπούλου, η Λεμονιά Νικολοπούλου, ο Χρήστος Οικονόμου, ο Ηρακλής Ρούπας, ο Μαρίνος Σκανδάμης, η Κατερίνα Σολωμού, ο Γιάννης Ταπεινός, ο Ανδρέας Τζουραμάνης και ο Δημήτρης Φιλιππάτος.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.