Τσίπρας για ακύρωση συζήτησης στη Βουλή: Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα

Συνέντευξη Τύπου για τις ευθύνες της κυβέρνησης όσον αφορά το νέο lockdown παραχωρεί  την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναβληθεί η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του για τα ΜΜΜ στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».

«Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα» σημειώνει.

Όπως αναφέρει:

Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown.

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.

Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.

Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι’ αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα