

Το κόμμα ANO του Τσέχου πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις φαίνεται πως είναι το φαβορί για να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στις γενικές εκλογές της επόμενης εβδομάδας, καθώς διατηρεί το προβάδισμά του σε νέα δημοσκόπηση.
Κανένα μεμονωμένο κόμμα ή συνασπισμός δεν είναι πιθανό να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία στις κάλπες της 8ης-9ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με την δημοσκόπηση σε 1.247 πολίτες που πραγματοποιήθηκε στις 24-30 Σεπτεμβρίου από την STEM και δημοσιεύτηκε από το CNN Prima News TV την Κυριακή.
Οι δύο κύριες αντιπολιτευτικές ομάδες, που θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν την εξουσία από τον δισεκατομμυριούχο Μπάμπις, τερμάτισαν δεύτερες και τρίτες στη δημοσκόπηση. Παρόλα αυτά δεν έλαβαν αρκετές ψήφους για να αποκτήσουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Το τηλεοπτικό κανάλι δεν δημοσίευσε το περιθώριο σφάλματος, το οποίο σε προηγούμενες έρευνες της STEM κυμάνθηκε από 1 ποσοστιαία μονάδα για τα μικρά κόμματα έως 3 ποσοστιαίες μονάδες για το μεγαλύτερο.
Σχετικά Νέα
Μεσίστιες οι σημαίες στις ΗΠΑ με εντολή Τραμπ σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Πάπας Φραγκίσκος: Χιλιάδες πιστοί σε όλον τον κόσμο θρηνούν τον θάνατο του «ποντίφικα των φτωχών»
Ο θάνατος του πάπα Φραγκίσκου σε ηλικία 88 ετών προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλον.
Ισραήλ: Το 56% θέλει συμφωνία με Χαμάς και λήξη του πολέμου
Σε δημοσκόπηση της κρατικής τηλεόρασης στο Ισραήλ το 56% τάσσεται υπέρ της σύναψης συμφωνίας.
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά είναι τα πιθανά αίτια θανάτου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ
Τα ιταλικά αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν εκτενή αναφορά στον θάνατό του και.