

Μειώθηκε χθες Παρασκευή σε 2.111 ο ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται σε ένα 24ωρο στην Τσεχία, έπειτα από τέσσερις ημέρες που παρουσίαζε αύξηση, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το τσεχικό υπουργείο Υγείας.
Ο συνολικός μάλιστα αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τώρα τα 46.262 στη χώρα αυτή των 10,7 εκατομμυρίων κατοίκων, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας.
Η Τσεχία, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αντιμετωπίζει μια ταχεία εξάπλωση της COVID-19. Σε αναλογία πληθυσμού, από τις χώρες της ΕΕ μόνον η Ισπανία και η Γαλλία έχουν δει μεγαλύτερη αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφονται σε μια μέρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Ασθενειών.
Σχετικά Νέα
Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Κάρπαθο: Το «μυστικό» νησί της Ευρώπης, με εντυπωσιακές διαδρομές στη φύση
Τις «μυστικές» ομορφιές της Καρπάθου προβάλλουν το τελευταίο διάστημα μέσα ενημέρωσης από τη Γερμανία,.
Ποιους πλήττει κυρίως στην Ευρώπη ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ
Ο εμπορικός πόλεμος, που έχει εξαπολυθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επιβαρύνει πολύ.
Γερμανία: Εκτός νόμου το εξτρεμιστικό «Βασίλειο της Γερμανίας» – Συνελήφθη ο «βασιλιάς», Πέτερ Φίτσεκ
Δεκατρία χρόνια μετά την ίδρυσή τoυ, το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σήμερα εκτός νόμου.
Βρετανία: Σύλληψη ενός 21χρονου για τη φωτιά στο σπίτι του Κιρ Στάρμερ – Η αντιτρομοκρατική συμμετέχει στις έρευνες
Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κιρ Στάρμερ, ενώ.