

Το κομμουνιστικό κόμμα της Τσεχίας έλαβε σήμερα στις βουλευτικές εκλογές ποσοστό κάτω από το όριο του 5% που επιτρέπει την είσοδό του στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα, που σημαίνει ότι θα αποκλειστεί από το κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας και Μοραβίας, που κάποτε ήταν κυρίαρχο, έλαβε ποσοστό μόλις 3,81% μετά την καταμέτρηση του 85% και πλέον των ψήφων.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.