

Η δεξιά δεν αλλάζει, συμπεριφέρεται λες και είναι ιδιοκτήτης του κράτους”. Με αυτή τη φράση ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσδιόρισε τη διακυβέρνηση της ΝΔ, μιλώντας απόψε σε μαζική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.
“Έρχεται μια βαθύτατη κοινωνική και οικονομική κρίση. Θα έχουμε στρατιές ανέργων. Όλοι οι δείκτες επί ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στην σωστή κατεύθυνση. Κάναμε συμβιβασμό, αλλά στηρίξαμε τον κόσμο για να έχει μια διαφορετική μοίρα” τονίζοντας παράλληλα “Προοδευτική κατεύθυνση είναι ένα μεγάλο ρεύμα, που περιλαμβάνει και φιλελεύθερους που τιμούν το όνομά τους”.
” Αφήσαμε το μαξιλάρι των 37 δις γιατί δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Διαβάσαμε την ιστορία “, σημείωσε ακόμα.
Ευ.Τσακαλώτος: Μπροστά στα δύσκολα η ΝΔ επιστρέφει στο πελατειακό και αυταρχικό κράτος
“Επειδή η ΝΔ βλέπει τις δύσκολες μέρες που έρχονται, επιστρέφει στον πυρήνα του πελατειακού κράτους της Δεξιάς. Δείχνει επίσης αυταρχισμό, γιατί προβλέπει ότι η κοινωνία θα αντιδράσει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος και μιλώντας για τον νόμο που θεσπίστηκε την περασμένη εβδομάδα για να περιορίσει τις διαδηλώσεις είπε ότι πρόκειται για έναν νόμο εκφοβισμού:
«Θέλουν να φοβίσουν τον κόσμο να μην κάνει διαδηλώσεις. Δεν νομίζω ότι θα περάσει αυτό το νομοσχέδιο. Θίγει ζητήματα που έχουν λυθεί από τα τέλη του 19ου αιώνα Η ΝΔ δείχνει σαφώς μια τάση αυταρχισμού. Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας στο εσωτερικό της που ποτέ δεν πίστεψε ότι συμμετέχει σε μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.