

Η εταιρία media του πρώην αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για την πλατφόρμα social media «Truth social» που ετοιμάζει.
Επίσης, η Digital World Acquisition ανέφερε ότι θα διαθέσει 293 εκατομμύρια δολάρια στη συνεργασία της με την Trump Media- που θα την εισάγει στο χρηματιστήριο- ανεβάζοντας το συνολικό ποσό σε περίπου 1,25 δισεκατομμύρια. Πολλές εταιρείες της Γουόλ Στριτ «σνόμπαραν» την ευκαιρία να επενδύσουν σε αυτό το εγχείρημα, αναφέρει το Reuters.
Τον Οκτώβριο, ο αμερικανός τέως πρόεδρος ανακοίνωσε τη δημιουργία του δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, του «Truth Social», μετά την εκδίωξή του τον Ιανουάριο από τις πλατφόρμες Twitter, Facebook και YouTube, που τον κατηγόρησαν για υποκίνηση βίας των οπαδών του ήδη πριν από την αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου.
Σχετικά Νέα
-
Η Χαμάς ζητά από την Βρετανία να αφαιρεθεί από τον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τη Χαμάς ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών στη.
Ουκρανία: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην περιφέρεια Ζιτόμιρ, δυτικά του Κιέβου
Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν απόψε συνοικία της πόλης Οζέρνε στην περιφέρεια Ζιτόμιρ της.
Λιθουανία: 83χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8,5 ετών για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Λιθουανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν 83χρονο σε οκτώμισι χρόνια κάθειρξη, κρίνοντας τον ένοχο για κατασκοπεία.
Δομινικανή Δημοκρατία: Στους 218 αυξήθηκαν οι νεκροί από την κατάρρευση της στέγης ενός κλαμπ στο Σάντο Ντομίνγκο
Στους 218 ανέρχονται οι νεκροί από την κατάρρευση της στέγης ενός κλαμπ στο Σάντο.