

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα νεαρό ζευγάρι από την Ολλανδία τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Λιμένα Χερσονήσου, στο Ηράκλειο, όταν δύο άνδρες αποπειράθηκαν να βιάσουν την κοπέλα.
Οι δράστες, 20 και 23 ετών, συνελήφθησαν για απόπειρα βιασμού και οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το ζευγάρι 18 και 19 ετών αντιστοίχως, βρισκόταν σε σημείο πίσω από το λιμάνι όταν τους επιτέθηκαν.
Όπως κατήγγειλε την άλλη μέρα στις Λιμενικές Αρχές η κοπέλα, ο ένας την έριξε κάτω με σκοπό να την βιάσει έχοντας κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του.
Προσπάθησε να τη σώσει και τον χτύπησαν
Όταν ο σύντροφός της προσπάθησε να επέμβει και να τη σώσει από τα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή της, ο άλλος άνδρας τον χτύπησε ώστε να τον ακινητοποιήσει.
Αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Τα στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου κινητοποιήθηκαν ταχύτατα και εντόπισαν τους δράστες, αξιοποιώντας και υλικό από κάμερες επιχειρήσεων στην περιοχή.
Πρόκειται για δύο άνδρες από το Σουδάν, 20 και 23 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για απόπειρα βιασμού.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.
Οι διεθνείς αντιδράσεις για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τα μηνύματα των ηγετών
Οι παγκόσμιοι ηγέτες, ο ένας μετά τον άλλο, αποχαιρετούν τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος πέθανε τη.