

Συνεχίζεται το «σφυροκόπημα» του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας προκειμένου να εξολοθρευτούν θύλακες της Χαμάς. Σύμφωνα με το Reuters, πριν από λίγη ώρα επλήγη από αεροπορικές επιδρομές το νοσοκομείο Αλ Σίφα με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί και τραυματίες.
Όπως μεταδίδει το AFP, η Χαμάς ανακοίνωσε ότι 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το πλήγμα αυτό εναντίον του μεγαλύτερου νοσοκομείου της πόλης της Γάζας.
«Δεκατρείς μάρτυρες και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα στο συγκρότημα του (νοσοκομείου) αλ Σίφα σήμερα», στο κέντρο της πόλης της Γάζας, δήλωσε ο Σαλάμα Μάαρουφ επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Χαμάς.
Προς το παρόν, ο ισραηλινός στρατός δεν έχει σχολιάσει το βίντεο, το οποίο ανταποκριτής του Reuters δήλωσε ότι φαίνεται να τραβήχτηκε σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο τμήμα εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου, όπου έχουν αναζητήσει καταφύγιο εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι.
Σχετικά Νέα
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας
Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα στην εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων με βραχύ δραστικό βεληνεκές προς.
Ζελένσκι: Εμμένει στην πρότασή του για 30ήμερη εκεχειρία
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες Τετάρτη ότι εμμένει σε πρόταση για 30ήμερη.
Η Λιθουανία έκλεισε τον εναέριο χώρο της στα αεροσκάφη που μετέφεραν τους ηγέτες Σλοβακίας και Σερβίας στη Μόσχα
Η Λιθουανία έκλεισε τον εναέριο χώρο της σε πτήσεις που μεταφέρουν Σλοβάκους και Σέρβους.
Το X μπλόκαρε τον λογαριασμό του Ιμάμογλου στην Τουρκία
Αποκλείστηκε η πρόσβαση στον λογαριασμό X του φυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου στην.