

Το τροχαίο ατύχημα έγινε το βράδυ της Κυριακής πριν από λίγη ώρα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Συκιές- Τρεις τραυματίες και κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο.
Σύμφωνα με το GRTIMES, στο ρεύμα προς δυτικά πριν την έξοδο για Συκιές, ένα όχημα είχε ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα δεύτερο όχημα έπεσε πάνω του.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν μία ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν στο σταματημένο αυτοκίνητο και δύο παιδιά από το δεύτερο Ι.Χ.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Τα δυο οχήματα που ενεπλάκησαν, έκλεισαν τις δύο από τις τρεις λωρίδες, με αποτέλεσμα η Περιφερειακή Οδός να «φρακάρει» για περίπου δύο χιλιόμετρα, ανάμεσα στον κόμβο εξόδου για Κέντρο-Τούμπα και Συκιές.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.