

Τροχαίο ατύχημα με νταλίκα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.
Το βαρύ όχημα βγήκε εκτός δρόμου και τυλίχθηκε στις φλόγες στο ύψος μετά το Μαρτίνο στην ανηφόρα προς Τραγάνα.
Δείτε εικόνες από το σημείο του τροχαίου
Όπως φαίνεται και στις εικόνες που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο διερχόμενος οδηγός, η νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.
Μάλιστα σημειώνονταν συνεχώς εκρήξεις από τα υλικά και το φορτίο που καιγόταν.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός πρόλαβε να απεγκλωβιστεί αν και τραυματισμένος και σώθηκε από τη φωτιά.
Μέχρι αργά το βράδυ η κίνηση των οχημάτων γινόταν από τον παράδρομο της εθνικής οδού από τη διασταύρωση του Θεολόγου έως τον κόμβο της Τραγάνας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία η κυκλοφορία διεξαγόταν μέσω του παράδρομου από το 129χλμ (κόμβος Μαλεσίνας) μέχρι το 137χλμ (κόμβος Τραγάνας).
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.