

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Συγγρού, με δύο άτομα να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένα.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δίπλα στον κόμβο Συγγρού-Ποσειδώνος, στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Μάλιστα, σύμφωνα με το OPEN, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο τραυματιών, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.