

Συνεκπαίδευση δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων της Ελλάδας, της Κύπρου και των ΗΠΑ ξεκίνησε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σούδας, στην Κρήτη.
Όπως ανακοινώθηκε, η τριμερής άσκηση έχει ως σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου συνεργασίας, συναντίληψης και διαλειτουργικότητας μεταξύ των δυνάμεων που συμμετέχουν.
Παράλληλα, η άσκηση στοχεύει στην επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων και της ανταλλαγής εμπειριών των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων της Ελλάδας με φίλες και σύμμαχες χώρες.
Η άσκηση σχεδιάστηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και συντονίζεται από τη διακλαδική διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Αυξάνονται τα όρια απαλλαγής από τον ΦΠΑ -Τι κερδίζουν και τι χάνουν οι μικρομεσαίοι
Την αύξηση του ορίου απαλλαγής από τον ΦΠΑ για τις μικρές επιχειρήσεις, προωθεί η.
Wall Street Journal:Η Ρωσία ενισχύει τα στρατεύματά της στα σύνορα με το ΝΑΤΟ
Με τον πρόεδρο Τραμπ και πολλούς άλλους ηγέτες παγκοσμίως απασχολημένους με τον πόλεμο στην.
Εκσυγχρονισμός σιδηροδρόμων: Οι βασικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου – Το χρονοδιάγραμμα
«Το νομοσχέδιο βάζει τα θεμέλια για έναν σιδηρόδρομο πιο ασφαλή, πιο σύγχρονο, πιο αξιόπιστο..
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θέλει μόνιμη εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
ΟΑμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επιθυμεί να υπάρξει «μόνιμη κατάπαυση του πυρός» στον πόλεμο της.