

Τρία θανατηφόρα δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν από πρωί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη, με θύματα έναν 58χρονο, έναν 65χρονο και έναν 69χρονο.
Σύμφωνα με το Cretapost, στον Αποκόρωνα Χανίων ένας 65χρονος δικυκλιστής την ώρα που κινούνταν σε επαρχιακό δρόμο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανιών. Δυστυχώς στις 6.30 το απόγευμα ο 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε στα Χανιά αυτή τη φορά στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ύψος του Γαλατά. Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα δεύτερο ΙΧ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής καθώς ο 58χρονος οδηγός είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Οι πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και τον παρέδωσαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν πως είχε ήδη πεθάνει. Την ίδια ώρα, οι διασώστες μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων με ελαφρά τραύματα το ζευγάρι τουριστών που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.
Το τρίτο και τελευταίο τροχαίο σημειώθηκε στις 3.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο οδικό δίκτυο του Τυμπακίου. Τότε, ένας 69χρονος Βέλγος, οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε με άλλη μία μοτοσικλέτα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του άτυχου δικυκλιστή. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου λίγο μετά τις 10 το βράδυ έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.