

Τρία λεωφορεία που μεταφέρουν Παλαιστίνιους κρατούμενους, τους οποίους απελευθέρωσε το Ισραήλ ως αντάλλαγμα για τρεις Ισραηλινούς ομήρους, έφθασαν σήμερα στη Χαν Γιουνίς, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Κατά την αποβίβασή τους από οχήματα που είχε ναυλώσει ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός, οι άνδρες, που φορούσαν τις γκρι φόρμες των κρατουμένων, χαιρέτισαν το πλήθος που είχε έρθει να τους υποδεχθεί.
Σύμφωνα με το Palestinian Prisoners Club, 150 κρατούμενοι εκ των συνολικά 183 που θα απελευθερωθούν σήμερα αναμένεται να μεταφερθούν στη Λωρίδα της Γάζας.
Σχετικά Νέα
Διαδηλώτριες έκαψαν εγκαταστάσεις κινεζικής εταιρείας εξόρυξης ζιρκονίου στη Γουινέα – Μπισάου, διαμαρτύρονται για την περιβαλλοντική καταστροφή
Φωτιά έβαλαν και κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαχειρίζονται Κινέζοι επιχειρηματίες, γυναίκες στην Γουινέα-Μπισάου,.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.