

Χάος προκλήθηκε στο κέντρο της Καλαμάτας από ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου το οποίο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.
Το περιστατικό έγινε στη οδό Φραντζή όταν έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια προκαλώντας σοβαρότατες ζημιές ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.
Το ΙΧ αυτοκίνητο όπως αναφέρει η eleftheriaonline.gr που σκόρπισε τον τρόμο δεν είχε πινακίδες ενώ προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ένας 25χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πινακίδες είχαν αφαιρεθεί από το όχημα λίγη ώρα πριν και είχε επιβληθεί στον οδηγό και υψηλό χρηματικό πρόστιμο.
Σχετικά Νέα
Τελειώνει η σχολική χρονιά, πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα γυμνάσια και λύκεια της επικράτειας,.
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 13 ατόμων που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε ένα 48ωρο – Δύο εξ αυτών και μεθυσμένοι
Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν σε ελέγχους της Αστυνομίας το τελευταίο 48ωρο διότι οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.
Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Μόλις 20 ετών ο άνδρας που απανθρακώθηκε – Πώς έγινε το τροχαίο
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Πάτρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει η γιατρός που το ΙΧ της συγκρούστηκε με τρένο – Επέστρεφε από εφημερία 36 ωρών
Στο νοσοκομείο του Ρίου, σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται η γιατρός που τραυματίστηκε όταν το.