

Τρεις νέοι υφυπουργοί Άμυνας διορίστηκαν σήμερα στην ουκρανική κυβέρνηση αφού οι προηγούμενοι έξι αποπέμφθηκαν μετά τον διορισμό ενός νέου υπουργού, στις αρχές του μήνα.
Ο Ρουστέμ Ουμέροφ ανέλαβε υπουργός Άμυνας πριν από τρεις εβδομάδες, δηλώνοντας ότι προτεραιότητά του είναι ο συντονισμός των ενόπλων δυνάμεων, η ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας και η καταπολέμηση της διαφθοράς.
«Τη επανεκκίνηση του υπουργείου και την εφαρμογή των αλλαγών θα την αισθανθούν πρώτοι οι στρατιώτες μας» έγραψε στο Facebook ανακοινώνοντας τους νέους συνεργάτες του.
Οι νέοι υφυπουργοί είναι ο Γιούρι Τζίχιρ, που ήταν υφυπουργός Οικονομικών μεταξύ 2018-20, η Νατάλια Καλμίκοβα, που μέχρι πρόσφατα ήταν εκτελεστική διευθύντρια του Ταμείου Βετεράνων και η Κατερίνα Τσερνοχορένκο, η επικεφαλής του σχεδίου «Στρατός των Δρόνων».
«Η βασική προτεραιότητα των μελών της νέας ομάδας είναι οι στρατιώτες μας, η ζωή, η υγεία και η αξιοπρέπειά τους. Το σημαντικότερο καθήκον μας είναι να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια των στρατιωτών σε όλες τις αλληλεπιδράσεις τους με το κράτος», τόνισε ο Ουμέροφ.
Σχετικά Νέα
Σεισμός στη Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός
Η ανακοίνωση αυτή έγινε μερικές ώρες πριν από την προβλεπόμενη εκπνοή της κατάπαυσης του.
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Νετανιάχου: «Έχουμε την ίδια γραμμή σε όλα τα θέματα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποχαιρετά τον “Πάπα του λαού”
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποτίνει σήμερα σχεδόν ομόφωνα φόρο τιμής στον πάπα Φραγκίσκο, την επομένη.
Γουίτκοφ: Στη Ρωσία εντός της εβδομάδας ο απεσταλμένος του Τραμπ
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.