Τραυματισμός 17χρονου από βαρελότο: Μάχη στο ΚΑΤ για να σώσουν τα δάχτυλά του

Με σοβαρά τραύματα στο δεξί του χέρι νοσηλεύεται ο 17χρονος μετά το ατύχημα που είχε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην περιοχή του Βουπρασίου.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ όπου και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Πάτρας, με τους γιατρούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τα δάχτυλά του.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια δοκιμών με τους φίλους του στα βαρελότα που είχαν προμηθευτεί για τη μέρα του Πάσχα.

Τη σοβαρότητα του τραυματισμού του περιγράφει και η θεία του άτυχου ανήλικου, τα λόγια της οποίας συγκλονίζουν: “Έλιωσε το χέρι του. Του έχουν αφαιρεθεί τα τρία μεσαία δάχτυλα και τα υπόλοιπα δύο είναι χτυπημένα από το σκάσιμο του βαρελότου”, είπε στο MEGA, αδυνατώντας να κρύψει την αγωνία της για την κατάσταση του 17χρονου: “Λαχτάρα μόνο; Λαχτάρα που μας έμεινε το παιδί τώρα… Μην λέμε κουβέντες, έχουμε πολύ στεναχωρηθεί, έχουμε πολύ πικραθεί. Θα μας μείνει το παιδί με κομμένα τα χέρια”. Κάνανε αυτά που έχουν τα παιδιά και σκάνε στις εκκλησίες το Πάσχα. Από ό,τι ακούστηκε τα μαζέψανε όλα σε μια ποσότητα και εκεί που πήγαν να τα ανάψουνε του έσκασε στα χέρια αυτό το πράγμα”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα