

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης στις Βρυξέλλες για τη Ναυτιλία «European Shipping Summit 2025», η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (EEE) διοργανώνει ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη 19 Μαρτίου, για τη στρατηγική σημασία της ναυτιλίας στη θωράκιση της Ευρώπης.
Στις εργασίες της εκδήλωσης με τίτλο «Shipping anchors the EU’s Future» θα συμμετέχουν διεθνείς και ευρωπαϊκές προσωπικότητες κύρους με κεντρικό ομιλητή τον Charles Michel, Επίτιμο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (2019-2024), πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου (2014-2019) και πρώην Υπουργό του Κράτους του Βελγίου.
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, εκπροσωπώντας την ηγέτιδα ναυτιλία, πρωτοστατεί, τόσο σε διεθνές, όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο, στην ανάδειξη του ζωτικού ρόλου του κλάδου.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, δήλωσε:
«Ελληνική ναυτιλία σημαίνει ευρωπαϊκή ναυτιλία. Στη ναυτιλία των Ελλήνων, με το ποσοστό μας να ξεπερνά το 60% της ευρωπαϊκής, είμαστε και λειτουργούμε ως υπεύθυνοι ηγέτες. Με όραμα, συνέπεια και θέσεις τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές εργαζόμαστε ώστε να γίνει πλήρως αντιληπτό το εύρος της συμβολής της ναυτιλίας στην ασφάλεια και την ευημερία της Ευρώπης και των πολιτών της.».
Σχετικά Νέα
Με Fitch και Scope ολοκληρώνεται ο γύρος αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας για το α’ εξάμηνο του 2025
Μετά τις τρεις διαδοχικές αναβαθμίσεις της Ελλάδας, από Moody’s – DBRS τον Μάρτιο και.
Κερδίζει τους νέους το Youth Pass – Ξεπέρασαν τις 147.000 οι αιτήσεις
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 147.130.
Ακόμα πιο άμεσες απονομές συντάξεων, με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Netcompany στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΕΦΚΑ. Ένα έργο που πρόκειται να.
Δημοτικά τέλη επιχειρήσεων: Επιστολή ΒΕΑ προς κυβέρνηση και ΚΕΔΕ
Επιστολή για τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι επιχειρήσεις απέστειλε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.