

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης στις Βρυξέλλες για τη Ναυτιλία «European Shipping Summit 2025», η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (EEE) διοργανώνει ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη 19 Μαρτίου, για τη στρατηγική σημασία της ναυτιλίας στη θωράκιση της Ευρώπης.
Στις εργασίες της εκδήλωσης με τίτλο «Shipping anchors the EU’s Future» θα συμμετέχουν διεθνείς και ευρωπαϊκές προσωπικότητες κύρους με κεντρικό ομιλητή τον Charles Michel, Επίτιμο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (2019-2024), πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου (2014-2019) και πρώην Υπουργό του Κράτους του Βελγίου.
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, εκπροσωπώντας την ηγέτιδα ναυτιλία, πρωτοστατεί, τόσο σε διεθνές, όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο, στην ανάδειξη του ζωτικού ρόλου του κλάδου.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, δήλωσε:
«Ελληνική ναυτιλία σημαίνει ευρωπαϊκή ναυτιλία. Στη ναυτιλία των Ελλήνων, με το ποσοστό μας να ξεπερνά το 60% της ευρωπαϊκής, είμαστε και λειτουργούμε ως υπεύθυνοι ηγέτες. Με όραμα, συνέπεια και θέσεις τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές εργαζόμαστε ώστε να γίνει πλήρως αντιληπτό το εύρος της συμβολής της ναυτιλίας στην ασφάλεια και την ευημερία της Ευρώπης και των πολιτών της.».
Σχετικά Νέα
Πασχαλινές διακοπές: Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Πήλιο στις πρώτες επιλογές των ταξιδιωτών – Ποιοι προορισμοί ξεχώρισαν
Ισχυρή τουριστική κίνηση καταγράφεται ήδη από το Πάσχα, με τα πρώτα μηνύματα για τη φετινή σεζόν να.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό.
Μεγάλη άνοδος στον αριθμό των διαθέσιμων Αirbnb στην Ελλάδα
Μικρή κάμψη κατέγραψε η ελληνική αγορά βραχυχρόνιων μισθώσεων τον Μάρτιο, σύμφωνα με την τελευταία.
ΑΑΔΕ: Ανακάλυψε φοροδιαφυγή €3,1 δισ. το 2024
Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ κατά της φοροδιαφυγής, άνοιξαν το «κουτί της Πανδώρας» και το 2024..