

Πολύ ψηλότερα από αυτό που έπρεπε πετούσε το στρατιωτικό ελικόπτερο που ενεπλάκη στη συντριβή στην Ουάσιγκτον, τη στιγμή του δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκαν 67 άνθρωπο δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι «το ελικόπτερο Blackhawk πετούσε πολύ ψηλά, κατά πολύ. Ήταν πολύ πάνω από το όριο των 200 ποδιών. Αυτό δεν είναι πραγματικά πολύ περίπλοκο για να το καταλάβεις, σωστά;;»είπε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social. Το δυστύχημα παραμένει υπό έρευνα από τις ομοσπονδιακές αρχές μεταφορών.
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.