

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συχνά μετανιώνει για τις αναρτήσεις του στο Twitter, ενώ παραδέχθηκε ότι συχνά είναι παρορμητικός και θα ήταν καλύτερο αν ήταν πιο προσεκτικός.
«Πολύ συχνά», απάντησε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβ Πόρτνοϊ ιδρυτή του Barstool Sports αν έχει δεύτερες σκέψεις για τις αναρτήσεις του.
Όμως ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε αμέσως ότι δεν είναι οι δικές του αναρτήσεις αυτές που προκαλούν το πρόβλημα, αλλά συνήθως των άλ λων τις οποίες κάνει retweet.
«Σχεδόν πάντα τα retweets είναι αυτά που σε βάζουν σε μπελάδες», εξήγησε, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν ελέγχει προσεκτικά τις αναρτήσεις τις οποίες αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έχει κάνει retweet αναρτήσεις από λογαριασμούς ρατσιστών, υπέρμαχων της λευκής φυλής και συνωμοσιολόγων.
«Τον παλιό καιρό, πριν από αυτό, έγραφες μια επιστολή και έλεγες ‘αυτή η επιστολή είναι πραγματικά κακή’ και την έβαζες στο γραφείο σου και την ξανακοίταζες την επομένη και σκεφτόσουν ‘χαίρομαι που δεν την έστειλα’», πρόσθεσε.
«Όμως δεν το κάνουμε αυτό με το Twitter, έτσι δεν είναι; Βγάζουμε (τις αναρτήσεις) αμέσως», σημείωσε, εξηγώντας ότι συχνά λαμβάνει τηλεφωνήματα από συμβούλους του έπειτα από μία κακή ανάρτηση.
Ο Τραμπ παραδέχθηκε εξάλλου ότι του αρέσει να ασχολείται με τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. «Υπάρχουν φορές που το λατρεύω. Υπερβολικά, μερικές φορές», είπε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει 84 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.
Σχετικά Νέα
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.
Η Ισπανία υπόσχεται να επιτύχει τον στόχο του ΝΑΤΟ για δαπάνες 2% του ΑΕΠ το 2025
Για αμυντικές δαπάνες 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) φέτος έκανε λόγο ο Ισπανός.